Kringloopwinkel Vollenhove
De Kampen 3
8325DD Vollenhove
Telefoon: 0527-244000
E-mail: info@kringloopwinkelvollenhove.nl

  • Voor onze openingstijden klik hier.
  • Voor het brengen van spullen klik hier.

Bovenverdieping:

Kleding, textiel, boeken, cd’s, dvd’s, Lp’s, schilderijen, spiegels en speelgoed

Kleding vormt een belangrijk deel van het aanbod in de Kringloopwinkel, op de bovenverdieping is de kleding mooi op maat en kleur gehangen. U vindt op die verdieping naast textiel ook gordijnen, lakens, dekbedhoezen en schoenen.

De Kringloopwinkel heeft een gevarieerde boekencollectie. Verbazingwekkend hoeveel ongelezen boeken we ook nog binnen krijgen, heerlijk om voor de vakantie wat uit te zoeken.

In de platenbakken vindt u daarnaast muziek op cd of authentiek vinyl, daar vindt u ook de dvd’s.

Een spelletje, een puzzel of een lieve knuffel, we hebben het allemaal.

Schilderijen en lijsten zijn er in héél veel verschillende soorten en maten, op zoek naar een nieuw schilderij of een lijst voor een foto van uw (klein)kinderen? We hebben het vast!

 

Benedenverdieping:

Meubels, huishoudelijke artikelen, elektrische artikelen

De Kringloopwinkel heeft een zeer groot aanbod aan meubelen zoals kasten, bedden, stoelen en tafels. Deze staan op de benedenverdieping.

In overleg, op afspraak, worden goederen tegen een vergoeding bij u thuis gebracht.

Bekers, borden, kommetjes en glazen, maar ook pannen, bestek en schalen: voor een zeer vriendelijke prijs dekt u de tafel met een keur aan aardewerk en glas.

In de winkel vindt u regelmatig tuin- en timmermansgereedschap. Gereedschap wordt door medewerkers beoordeeld en, indien deugdelijk, in de winkel ter verkoop gezet.

Van televisie tot kookplaat, van stereo-installatie tot stofzuiger: wanneer u een sticker op een product vindt waarop staat: ’oke’, dan is het apparaat getest en, waar nodig, gerepareerd. Op de artikelen geven we geen garantie.

Inzameling van kurk- en kaarsresten

De Kringloopwinkel is het adres voor het inleveren van kurk in de omgeving van Vollenhove. Kurk en kaarsrestanten vinden een tweede leven doordat u ze inlevert bij de Kringloopwinkel.De kurken gaan een tweede leven tegemoet als voetbed, isolatieplaat voor duurzame nieuwbouw, of onderzetter.

Naast kurk- en kaarsresten zamelen we ook cartridges, mobiele telefoons, frituurvet en batterijen in.